torsdag den 30. september 2010

Hår?


Okay, det er altså ikke for at reklamere, men blot for at andre end mig skal få styr på et krusegarn som mit. Jeg har ikke rigtig krøller, men jeg har bestemt heller ikke glat hår. Jeg har sådan en underlig blanding som tit er helt ustyrlig. Som regel er det en stor kruset bunke som ligner .... det kan jeg ikke lige sætte ord på. Men købte lidt tilfældigt denne shampoo og hårkur (eller hvad det nu er, læser ikke etiketten?) og jeg må sige, at mit hår bliver sååååå blødt og nemt at have med at gøre. Som SR ville sige FABULOUS :) Tjek forresten hende nyporettede blog ud her ...

Nu vi er ved hår, så går jeg endnu engang med tanken om at farve mit hår brunt igen. Jeg har for ca halvandet år været mørkhåret, og jeg var vild med det. Blev dog træt af det og valgte at blive lyshåret igen. Sikke en kamp. Kampen er lige nøjagtig det der holder mig tilbage, for jeg synes virkelig at det var flot :)
Så jeg vil bede om lidt hjælp:
 



LYST ELLER MØRKT?

onsdag den 29. september 2010

Til ære for S...


Mit næste køb (udover den fine kjole jeg skal købe mig i dag) må blive denne skønne "mobiltaske".. Kobra slår endnu engang benene væk under mig. De har virkelig nogle flotte ting.
Denne er både flot og praktisk, og så slipper jeg for at min kæreste brokker sig over, at jeg ikke har min mobil på mig i byen :) ..

...... Mon han betaler? Ha ha

tirsdag den 28. september 2010

nu vi er ved palietter:

Go eller NO go?

Smil til verden, og verden smiler til dig..

Hvor er det egentligt skidt at vi mennesker ikke husker på, at komplimentere hinanden. Det glæder jo så meget? Hvem kender ikke følelsen af glæden der spredes i kroppen, når et andet mennesker giver udtryk for, at enten vores hår sidder flot, vores nye taske er toplækker, eller at ens kjole bare klæder en SÅ godt?
Min mor var så sød at invitere på en kop chai the på baresso i dag, bare for at slå tiden lidt ihjel.
Ind af døren kommer denne kønne dame med en ALT for fed pallietjakke. Min mor skubber lidt til mig og siger: "se, den er da sindsygt fed?!" og jeg kunne ikke være mere enig? Vi snakker om, at vi burde sige det til hende, men at vi er lidt for generte til det. Der går så lidt tid, og min mor får nosset sig sammen til at sige det til hende, og det største smil spreder sig på hendes læber. Min mor spørger hvor den er fra, og den var fra Primark i London, min mor næsten hopper af glæde, da hun skal til London om 2 uger.
Sådan en skal både min mor og jeg da eje!
........ Jeg tror jeg vil begynde at være mere åben over for fremmede og give lyd fra mig hvis jeg synes at der er noget der ser godt ud på andre. Det skader jo ikke, vel?

onsdag den 22. september 2010

Kærestedag

Lørdag aften stod den på kærestedag for S og jeg. Jeg havde i lang tid fortalt ham, at jeg ville lave en overraskelsesdag for ham. Vi skulle på Carlsberg bryggeri som det første, og om aftenen skulle den enten stå på cirkus Dannebrog eller MC's fight night. Det endte med MC's fight night, da jeg ville lave en lidt utraditionel kærestedag.

De 4 øverste billeder er fra Carlsberg bryggeriet. Lækkert med en sodavand, men føj for nogle nødder vi fik købt :(
-Jeg vil klart anbefale at tage derind og kigge, det er sjovt, det er spændende at se SÅ mange forskellige ølflasker og så er det en anderledes ting at lave med sin kæreste.

MC's fight night, den havde han ikke lige set komme. Jeg er vild med det, det er underholdende og så er det så langt fra den verden jeg normalt begiver mig rundt i. Det fascinerer mig at de har fantasi til, at freestyle på den måde. Denne omgang var der en pige med, og hun gik faktisk videre fra sin første runde. Respekt!
( det skal altså også lige nævnes at jeg smækkede en 3 retters menu sammen, som var næsten vellykket, he he.. )
S og jeg har nu aftalt at han nu skal lægge hovedet i blød, og diske op med endnu en kæreste dag. Det vil jeg se frem til.

tirsdag den 21. september 2010

Stilhed før stormen


Det er ikke meget jeg har fået skrevet på bloggen det seneste stykke tid. Jeg har haft utrolig travlt. Sidste uge gik turen til Mols med min fantastiske klasse. Den tur stod på undersøgelse af skovområder, i mit tilfælde bøgeskoven med CK SR og K. Om aftenen gik der druk i den, det deltog jeg dog ikke så meget i, humøret var ikke helt til det.
Tordag stod det på team building relaterede opgaver, som bla. huskelege, bueskydning mm. Jeg håber snart at kunne vise nogle flere og lidt mere spændende billeder derfra.
Denne uge står den på AT i skolen, hvilket også tager en del tid. Fredag bliver optur, der er idrætsdag på skolen, og jeg skal klædes ud. Wuhuu!!

Jeg venter spændt på, at min søde kæreste S sender mig billeder fra vores kæreste aften i lørdag. Vi var bl.a. på Carlsberg og til MC's fight night.
- og selvfølgelig skal jeg snart have færdig gjort mit indlæg om efterårets mode. Shame on me!

God tirsdag aften!

torsdag den 9. september 2010

Running sushi


Igår inviterede min kære mor på sushi. Hun har længe snakket om, at det der "running sushi" det måtte prøves. Igår blev det så en realitet.
.... Det er nok den hårdeste kampsport jeg længe har prøvet og den sjoveste og mest delikate! Små bidder af alt muligt, både sushi, tangsalat, frugt, nødder og forskelligt kinesisk kørte rundt og rundt og rundt .. øverst var alt det varme og nederst det kolde.
Sushien var skøn og alt det andet var mindst lige så lækkert.
I starten var tempoet højt (måske lidt for højt, men vi var jo helt i ekstase) og tallerkenerne hobede sig op omkring os.
Men puhaa hvor var det en kamp. Jeg ved ikke hvorfor, men når man spiser "all you can eat" går der lidt konkurrence op i både min bror, min mor og jeg.. og derfor var det ikke nok at spise os mætte!
Det kan klart anbefales, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har taget kampen med sushien op!

tirsdag den 7. september 2010

Jeg prøver med et dagens...

Rigtig mange bloggere kører med "dagen outfit", så jeg tænkte at det var det næste jeg ville prøve.
Billedet er igen elendigt, men det blev også taget med min elskede iphone i morgenstressen. Og til min store fortrydelse kan jeg ikke finde min oplader til min kærestes spejlrefleks :( buuhuu ..

Sko: wedges fra H&M 349 kr
Bukser: H&M 249 kr
Top: veromoda
Jakke: H&M
Halskæde: mors :)
Taske: Yndlingstaske fra NY
Ring: H&M

Sikke en H&M pige jeg er i dag :)

Danish Fashion Outlet

I weekenden var der dansk fashion outlet, og selvom min pengepung burde være lukket, kunne jeg ikke lade være med, at kigge forbi. Min kæreste S og jeg havde desværre først tid til at tage derind søndag, så de bedste tilbud var sikkert allerede væk. Da vi jo er igang med at finde lejlighed aftalte vi, at vi max måtte bruge 1000 kr hver derinde. S købte kun 4 par boxershorts. Der var ikke ret mange lækkerier til mænd :(

Men der var derimod rigtig mange herligheder til piger/damer.
Jeg faldt for en masse ting, men købte kun et par støvler fra Helene Steensby og et lækkert hårprodukt  fra bed head, som jeg længe har ønsket mig. Min kære frisør bruger det altid når hun har glattet mit hår, og det føles bare såååå godt!

Jeg kan slet ikke vente til at skulle gå med støvlerne, snee sneeee sneeeeee nuuuu!!

torsdag den 2. september 2010

Fest = ny kjole(r)? :O)




Faldt over disse fine kjoler på vero modas online shop til 149 kr. Man har altid plads til en ekstra kjole(eller to), så jeg håber snart at der dukker en dårlig undskyldning op for at købe disse skønheder.

Dog burde kassen være lukket eftersom jeg står så tæt på at få lejlighed.. hm. (sommerfest med familien, reunion med min folkeskole klasse, idrætsfest på gym, fødselsdag hos S fra klassen.....) Jeg skal jo bruge en kjole at tage på?


..... en til hver fest måske?

Det at flytte hjemme fra!?

Jeg har nu i lang tid søgt efter en lejlighed til min kæreste og jeg. Igår var jeg for første gang ude for at kigge på en. Den er super fed, og jeg håber virkelig at vi bliver valgt til at leje den. Dog er jeg virkelig nervøs, der kommer til at ske så mange nye ting. Min mor kommer ikke til at lave min morgenmad mere, jeg skal selv sørge for toiletpapir og tandpasta. Jeg kommer ikke længere til at kunne shoppe som en sindsyg, så mine dårlige shoppe vaner SKAL lægges på hylden :(
Jeg glæder mig vildt meget til at høre fra udlejeren imorgen, og hvis vi bliver valgt, kan vi allerede begynde at male osv d. 22 i denne måned. Huhej det går stærkt!

Kryds fingre for mig..

onsdag den 1. september 2010

Hvad betyder den?

Jeg tænkte at det lige var på tide, at få
på plads, hvad min tattoo betyder.
Jeg synes, at det er vigtigt at en tattoo er gennemtænkt og betyder noget særligt for én.
Jeg havde tegnet min tattoo 2 år inden jeg fik den lavet, så jeg var efterhånden ret sikker på, at det var den jeg skulle have.
... og jeg fortryder den slet ikke.

Jeg har egentlig ikke noget særligt forhold til sommerfugle, udover at jeg synes, at de er virkelig virkelig smukke.
Som i måske kan læse står der PEH i den ene vinge.
Dette er forbogstaverne fra de 3 nærmeste i min familie og samtidig er det initialerne for min afdøde og aldrig glemte morfar.

Min Familie:

Peter - min far
Emil - min bror
Helle - min mor

Poul Erik Hansen - min morfar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...