torsdag den 30. december 2010

JULEGAVER PART 5

//Tøj

5 stks nye bluser (ja, jeg glemte den sidste, som jeg ellers har boet i her på det seneste)
... og ja, flere ugler, er nok blevet lidt af en fan!

onsdag den 29. december 2010

Frisør

Var endelig til frisøren igår, det havde jeg godt nok ventet på. Har gået rundt i flere måneder med en udgroning på størrelse med Lolland! Selv mine veninder begyndte at sige, at jeg burde smutte forbi frisøren, så er den altså gal (;

.. Ja, man må jo håbe at man ser bedre ud efter farvningen end under (;


Og her er så resultatet; en masse lyse striber og en rykket skilning (:

JULEGAVER PART 4

//Bytte bytte købmand

.. Læbestiften fra YSL og Parfumen Hugo boss fra julegaver part 1 måtte jeg bytte til denne herlighed. Gucci Guilty! Den dufter VIRKELIG godt. Hugo Boss parfumen har jeg i forvejen, og jeg ville hellere have denne her parfume frem for læbestiften. Dog skal jeg have købt læbestiften når jeg får råd :) den er fiiin!

mandag den 27. december 2010

UDSALG hos Nelly!

Har i set det? Der er stort udsalg på Nelly.com, og der er helt op til 70% på en masse varer. Jeg var solgt, og måtte lige kigge lidt. Meget hurtigt faldt jeg over disse 4 sager. Jeg har desværre ikke råd til at købe nogle af dem, så det forbliver drømmetænkning.


// Er vild med læder detaljerne om brysterne!


// Synes bare det er et fedt nede på jorden look.


// Den er simpelt, men super flot farve.


// Igen, helt nede på jorden, og striber bliver hot til foråret! 

søndag den 26. december 2010

EGO, spillet hvor alt kan ske!

Som fortalt skulle jeg til julefrokost hos min faster og onkel i dag. Min faster og jeg var for lang tid siden blevet enige om, at vi skulle forsøge os med dette spillet EGO. Det gjorde vi af to omgange; først min faster, min bror og jeg, derefter blev de andre lettere interesserede og spillede med. Der var spørgsmål om alt mellem sex og politik. Jeg vil super gerne have sådan et spil selv. Er der nogle af jer der har prøvet? hvad synes i?

JULEGAVER PART 3

// Elektrisk Tandbørste





Yay, sådan en havde jeg ønsket mig længe. Hvis den dog bare kunne give hvide tænder (;
- I dag skal jeg til jule tam tam hos min faster og onkel, det skal nok blive smadder hyggeligt. Glæder mig til at vise jer gaverne fra min mor, hun har selv lavet dem! (: Super sejt!

lørdag den 25. december 2010

JULEGAVER PART 2

// Accessories


I dag havde jeg min mors side af familien på besøg til aspargessuppe, ris ala mande og raflespil. Det var super hyggeligt. Jeg fik også gave fra min mormor; jeg fik en SUPER fin strikbluse, som jeg havde ønsket mig og en dims til at hænge på min halskæde (;

DAGENS


Bluse; Gina Tricot, Ring; Pieces, Vest; Only

JULEGAVER PART 1

// Smykker og andre skønheds ting


Først og fremmest rigtig glædelig "bagjul" og jeg håber at i alle sammen har haft en super god juleaften! (;
Jeg har haft en fin jul og har fået DE BEDSTE julegaver EVER! Jeg er blevet så glad for alt hvad jeg har fået så jeg har fået helt lyst til at vise ALT hvad jeg har fået.
Jeg har fået rigtig mange ting, så de kommer i smmå dele (;
Har på billedet er der alle de fine smykker jeg har fået og div andre sager som jeg havde ønsket mig :)

tirsdag den 21. december 2010

ENDNU ET DAGENS


Jeans: Gina Tricot, Bluse: HogM, Jakke: Only

Sikke et støvet spejl :/
Dagen i dag har stået på brunch hos SN som lige om snart rejser i 3 måneder :( ! Derefter stod CJ og jeg på røven på cykel, (ps. bevæg jer ikke ud i vejret på cykel, man glider bare og slår sig ! ) .. Har senest på dagen hygget hos mor, købt lidt julegave, handlet ind og spiset høns i asparges .. Mmm..

søndag den 19. december 2010

DAGENS

Vest: Amisu, Nederdel: HogM, Ring: HogM, Halskæde: Pilgrim

Do you remember?



På strøget tidligere på ugen var jeg et smut i glitter og faldt over den sag der, jeg kan virkelig ikke komme på hvad sådan en hedder? Nå, men har i lang tid tænkt at jeg skulle til at variere mine frisurer lidt, så nu blev det tid til at prøve sådan en sag igen. Kan huske at jeg brugte sådan en da jeg var lille, eller min mor gjorde det for mig, og det eneste jeg husker om den var at det gjorde NAS!
Jeg synes faktisk at det ser fint ud, og det tager det jo ikke mere end 30 sekunder (;

fredag den 17. december 2010

MADGLAD? (;


På envyme.dk kan man købe rabatkuponer hvor man sparer minimum 40 % på smagsoplevelser i hele København. Tilbuddene vil dermed omfatte ting der kan spises eller drikkes. Tilbuddene vil fx være til restauranter, cafeer, cocktailbarer, take-away steder osv.

Eksempel på tilbud:
Din pris: 195,- • Du sparer: 53 % • Normalpris: 415,- Delikat sushi fra en af Danmarks bedste sushikokke. Spar 53% på lækker sammensat sushimenu for 2 personer hos KOI Sushi på Nørrebro


Hver mandag og torsdag offentliggøres et nyt tilbud på envyme.dk. Disse tilbud kan kun købes online på www.envyme.dk og vil kun være tilgængelig for køb i 72 timer.

Når man køber et tilbud på www.envyme.dk får man tilsendt en såkaldt rabatkupon til sin e-mail adresse. Denne rabatkupon skal printes ud og virker præcis som penge. Denne kupon skal afleveres ved restaurant besøget. Rabatkuponen skal typisk indløses inden for 6 måneder

Det er 100% gratis at være medlem af envyme.dk. Det koster kun penge såfremt man ønsker at købe rabatkuponerne. Når man opretter en gratis profil på envyme.dk deltager man automatisk i en gratis "sign up" konkurrence. Præmierne i denne konkurrence er bl.a.



• En Mulberry taske - Bayswater (Værdi ca. 6.000 kr.) eller en iPad 64GB Wi-Fi + 3G (Værdi ca. 6.000 kr.),


• Sushi skole for 2 pers. (Værdi ca. 1.390 kr.)


• Weekend brunch for 2 pers. på Café Creme


• Gavekort på 300 kr. til Infini


• Club sandwich for 2 pers. hos Café Creme


• Thai menu hos Mai Pen


• super rainbow hos Koi Sushi

Det lyder da ikke helt skidt vel?


Der trækkes lod om præmierne når envyme.dk lanceres.

Envyme.dk lanceres først når der er 25.000 registreret brugere på sitet. Begrundelsen for dette er, at envyme.dk ingen forhandlingskraft har over for spisestederne hvis der ikke er minimum 25.000 mennesker på sitet.

- Jeg reklamerer for dette sted, da jeg "arbejder" for dem, og mit job er som i nok kan forstå at skaffe kunder (;

Aktion sikkerhedsbriller!


Trodsede vintervejret torsdag formiddag for at aflevere min SRP. (SKØNT!), men da jeg ankom gloede folk helt vildt underligt, men det var nu ikke så underligt. Gik direkte ned på toiletterne og opdager, at jeg har makeup i HELE hovedet. Sjovt nok stod der en pige som lige havde været gennem samme tur som mig! (;
... Men, min kloge mor har fortalt mig, at man da bare skal tage briller på, så holder makeuppen helt fint. Og det gjorde jeg så her på billedet som er taget lige inden jeg tog hjem til SR til opvarmning inden nissefest på skolen. Mit hår sad super fint da jeg gik, men briller hjælper altså ikke på hvad vejret gør mod håret :(

torsdag den 16. december 2010

THISISMYLIFE





... ihvertfald i disse dage! Og føj for nogle vaner jeg har fået mig, energi drik= SRP'ens skyld, nisseøl=jul?, småkager = Svigermor, clementiner=der skal jo være et eller andet sundt? (;
Men det er nu altså alt i alt julens skyld, det er bare kaloriernes fest, eller er det bare en dårlig undskyldning?

Jeg skal til nissefest på min skole senere, men jeg skal allerede være klar til at mødes med CJ kl 16.15. OMG. Aner ikke hvad jeg skal tage på, men jeg må hellere se at komme igang! (;

onsdag den 15. december 2010

TAN-IN-A-CAN

... mmm, jeg ELSKER gaver! I dag fik jeg min adventsgave fra sviger fra i søndags, bedre sent end aldrig, men S og jeg har slet ikke haft tid til at besøge hende i denne uge. Blev færdig med min SRP i god tid i dag, jeg mangler kun at kigge den igennem i sømmene og skrive abtract! juuhuu, ferie! Så en smuttur hjem til svigermor nåede vi lige.
.. Nå men jeg fik jo denne her sag, er godt nok spændt på at prøve, jeg tror jeg gør det i morgen, og tager et før og et efterbillede. Håber ikke jeg kommer til at ligne en neger i hovedet med de blege arme jeg har mig (; he he he!

en lille en at sove på ..


... Uhlala! Er vild med disse tasker, og hvem kunne ikke bruge en ny taske? måske i lilla? mmm, vil nu gå i seng og drømme sødt om at en af disse herligheder ligger under juletræet til jul. (;






tirsdag den 14. december 2010

ME AND MY BLUE BLUE JEANS




... må igen igen undskylde for den ringe billedkvalitet, og de knap så heldige billeder. Bukserne sidder skide godt, hvilket billederne ikke så tydeligt viser. hæ hæ. De er en lille smule for lange, men hvad kan man også forlange af butikkerne når man render rundt og er lige over de 160 cm?
Dagen i dag burde have været gået med SRP men mormor fik lokket mig med ud at juleshoppe sammen med hende. Og fordi jeg hjalp hende forærede hun mig disse bukser. jeg takker mormor, for gud hvor jeg dog mangler bukser!

søndag den 12. december 2010

now on bloglovin

Follow my blog with bloglovin

Julehygge med S





.. mmm, er der noget bedre en en hyggelig aften med sin kæreste, klementiner, honninghjerter og kakao med is? i love it! Forresten fik jeg frugtkurven i kalendergave :) juhu, sådan en har jeg manglet. Jeg har også de seneste dage fået to dimser til min halskæde. De er super søde !

fredag den 10. december 2010

New Yorker!

Vil godt starte med at beklage at billedet er taget på toilettet, men lyset i resten af hytten er skod. Og jeg kunne ikke vente med at vise disse fab støvler til imorgen! så toilet billeder eller ingenting, jeg ved godt hvad jeg ville vælge .. he he he ..


Pengene er små, men jeg kunne ikke dy mig. Jeg ELSKER dem :) !
New Yorker til 249, hvem ville kunne lade vær?
Dagen i dag har stået på mor, mormor, datter dag :) vi har været i Nyhavn og på strøget. SÅ hyggeligt!

.. Har forresten set, at mange bloggere har lavet et indlæg om deres ønskeliste her til jul for at give andre lidt inspiration. Vi må jo hjælpe hinanden! Er der stemning for at jeg gør det samme?

HAPSERSNAPSER!

...... og endnu en ting røg ind på ønskelisten!

Denne smukke smukke clucth er fra Kobra til 299 kr.
.... mor, kigger du? hæ hæ hæ...

torsdag den 9. december 2010

KALENDERGAVER


.. okay, han kom lidt sent igang, men bedre sent end aldrig. Fra nu af ligger der en sød lille ting i min julesok hver morgen, og sikke jeg allerede glæder mig til at åbne søde små gaver hverdag. Ja, jeg elsker at åbne gaver, men jeg elsker også at give dem. Sidste år var det mig der havde kalendergaver til ham hver dag. Så hyggeligt! I dag var min gave 2 søde cupcakes krukker, men thi hi, måtte selv vælge gaven i dag og imorgen, men må først bruge dem imorgen, glæder mig til at vise jer dem. hæ hæ .. og glæder mig til at se hvad han finder på de næste mange dage :-)

tirsdag den 7. december 2010

Er hun bare skøn eller hvad?


Jeg fik tidligere lokket min kæreste med i fields for at købe julegaver. Meget af tiden gik på at finde gave til hans søster. Dette resulterede selvfølgelig i en tur i pieces, hvor jeg faldt over denne super charmerende lille pige. Hun er af træ, som sagt er hun fra Pieces og hun kostede 129 kr. Lidt dyrt for en halskæde af træ, men hey, jeg synes hun er bedårende!

..... PS Jeg er ked af at bloggen står lidt stille i disse dage, hvilket den nok vil blive ved med lidt endnu. Er igang med en stor opgave fra skolen som desværre tager laaaaang tid. Øv bøv, men jeg prøver så vidt muligt at få blogget lidt alligevel.

lørdag den 4. december 2010

Bum bum

.... I am in love!


I denne her sag. Jeg har godt nok en rigtig lækker vinterjakke, men den er mere praktisk end pæn.
Jeg elsker farven og jeg elsker formen. Og endnu en ting røg fluks ind på ønskelisten. Sikke en lang liste jeg har i år.
Jakken er fra MbyM til 999 kr. Billedet er fundet inde på message hjemmeside.

fredag den 3. december 2010

Rød ved juletid?

Jeg kunne heller ikke helt lade være med at falde over disse sider. Waauw. Rødt rødt rødt. Det er ikke kun i dette blad jeg hat set, at dette skulle være super IN! Men men men, jeg ligner altså jeg ligner en tyk julegris i rød. øv øv!

New must have


 Jeg sad lige og læste Sirene og faldt over dette indlæg. Mest fordi at jeg selv forleden dag faldt over sådanne et par bukser. Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om den trend, men alligevel er der noget det trækker i mig :-)
Disse leopard bukser var dem jeg selv faldt over her forleden dag. De er fra Newlook.com ..

onsdag den 1. december 2010

Hjemmelavet sushi




Sushi er godt, og jeg elsker at lave det selv. Det sker desværre alt alt for sjældent. I dag har vi eksperimenteret lidt og lavet lidt forskelligt. Fx har vi slet ikke brugt rå fisk, men derimod brugt bla. røgetlaks, kylling og asparges. En udfordring, men det blev faktisk helt ok :-)

Galleri Kimaha




 



















Efter jeg flyttede, er jeg begyndt at cykle forbi et galleri ved navn KIMAHA. Jeg er blevet vildt forelsket i malerindens stil. Hun maler nogle fantastiske ting. Man kan bla. se alle disse 4 nede i hendes lille butik. Skulle i have lyst til at se flere af hendes værker kan du komme ind på hendes hjemmeside her . Jeg har endnu ikke taget mig mod til at gå ind at kigge, men det skal jeg simpelthen snart have gjort.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...