mandag den 31. januar 2011

Tun sandwich


Har haft en ok dag i dag, 1 modul i skolen, så hjem til en lille lur, videre til blodtapning og derefter i Amagercentret. Hverkan min kæreste eller jeg havde fået frokost, og tilbød ham derfor at være en god kæreste og give en u-bådssandwich. Jeg kan ikke huske hvad den lille cafe hedder, men den ligger som fortalt i Amagercentret næsten helt nede ved apoteket :)
- De ser ikke sindsygt spændende ud, men de er VIRKELIG gode. Jeg er kæmpe fan af tunsalat, og især i denne slags sandwich.
S fik en med hønsesalat og bacon, den var faktisk imponerende god!

OMFG

Jeg må bare dele det her outfit fra Gina Tricot med jer. Er helt vild med det! Jeg gad godt se sådan ud i dag, men jeg tror nu altså at jeg er lidt for lav til en jumpsuit. Hvad har i med erfaringer med højde og jumpsuits?
Men den cardigan derimod, den MÅ jeg bare eje når den kommer på markedet!

fredag den 28. januar 2011

New in

Igår var jeg så heldig at kunne iføre mig denne skønhed, følte mig helt vildt fin og havde sat håret op så jeg lignede en fra 60'erne. Synes selv at det var ret cool. Fik desværre ikke taget nogle billeder af det :( Jeg var til noget surprise hos en kammerat, og derefter en tur på Kulør bar :)

Jeg fandt igår et gavekort til fields som jeg havde glemt alt om, derfor lod jeg mig shoppe lidt, selvom det er sidst på måneden ;-)

onsdag den 26. januar 2011

I would like to wear


Bælte & ringe fra Pieces
Støvler fra Bianco
Strik fra Gina Tricot
Jeans fra Asos
Taske fra Mulberry

tirsdag den 25. januar 2011

Kræftens bekæmpelse - For dig


Jeg har lovet at opfordre så mange som muligt til at melde sig til kræftens bekæmpelses landsindsamling. Jeg selv, min kæreste og min bror har indtil videre meldt os, og jeg håber på at få mange flere med på vognen.


Sådan bruger Kræftens Bekæmpelse 100 kr.
Forskning 52 kr.
Kræftens Bekæmpelse bruger en stor del af indtægterne på forskning. Vi står for over halvdelen af kræftforskningen i Danmark. På sigt er forskningen det bedste vej til både at behandle og forebygge kræft.
Patientstøtte 23 kr.At støtte patienter er en vigtig del af vores arbejde. Vi har kræftrådgivninger over hele landet, og alle kan ringe gratis til Kræftlinien.
Oplysning og forebyggelse 19 kr.
Hvert 3. kræfttilfælde kan forebygges.
Derfor gør vi også meget ud af oplysning om forebyggelse.
De sidste 6 kr. går til administration.
Jeg har haft kræften helt tæt på flere gange, og ved hvor vigtigt det er, at vi hjælper til med at give kræftens bekæmpelse mulighed for, at hjælpe til på især forskning og patientstøtte områderne.
Jeg håber at jeg med denne opfordring får et par stykker til at melde sig til denne gode sag. I kan melde jer HER.

DAGENS

// Kjole; Only// Cardigan; Gina Tricot// Bælte; Friis og co.//
Utroligt dårligt billede af mit hoved, derfor måtte det lige kappes af :-)

Forårs accessories






















Har lavet denne collage med inspiration fra denne måneds Costume ekstra tillæg. Her viser de forårets 20 vigtigste accessories, og jeg har plukket lidt ud i dem. 

Fra venstre hjørne øverst; Flade sandaler, kan bruges til alt lige fra cowboy shorts til nederdele.
Øverst i midten; Store eller mange armbånd af gangen. Skal du hitte med smykkerne er det armbånd du skal satse på.
Øverst til højre; taskerne skal være skoletaske agtige, har før vist denne lækre sag, og den er taget til genovervejelse :)
Nederst til venstre; Plateau og ballerinaer topper igen i år. Disse er fra Shoe Biz og jeg er selv den glade ejer af sådan et par.
Nederst i midten; Bælter bælter bælte, smalle, brede, neutrale eller farverige, brug dem især i taljen.
Nederst til højre; Kuverttasker og rød er sprødt i år. 

- This month's costume magazine shows 20 of the hottest accessories this spring, i have chosen some of my favories.



mandag den 24. januar 2011

Next buy

SELER; Jeg blev helt inspireret af dette billede, som jeg fandt på ELLOS hjemmeside.
Jeg synes, at det er en lækker måde at pifte et almindeligt hverdags look op :)

søndag den 23. januar 2011

New York City - billedspam








... En masse billeder fra New York's gader



.... Central park!



Billeder fra Woodbury Common Premium Outlets





Det er snart et år siden, men jeg synes nu alligevel jeg vil vise jer lidt blandede billeder fra min tur til New York sammen med min mor. Det var en gave fra min søde mor. New York overgik alle mine forventninger, og der er simpelthen så meget at se. Alt var meget større end herhjemme, mere inspirerende og farverigt. Jeg skal dertil igen, ingen tvivl om det. Til alle jer der overvejer det; GØR DET, men spar op hvis du er en shoppe-freak. Jeg brugte (overdrevet) mange penge, men det var det værd!

- Last year i spent 10 days in New York with my mom. I LOVE New York. It's for sure that i will be back one day.

Simpelt men godt


Aftensmaden igår stod på taco-salat, fik inspirationen HER hos Acie. Det var meget simpelt, tog ingen tid og smagte skønt!

One cool woman


Jeg lovede et par læsere at lave en lille anmeldelse af Medinas bog, så her er den;

Medinas bog fangede mig fra første sekund og jeg kunne bare blive ved og ved med at læse i den.  
Man kommer tæt på Medina, som titlen også indikerer til. Man er med hende bag scenen, med hende gennem kærlighed og frustrationer. Man oplever hendes nedture og hendes fremgang og finder ud af hvor travlt sådan en kvinde har. Til tider kunne jeg blive helt sur på hende, fordi hun brokker sig for meget. Til andre tider fik hun mig til at græde, da hende personlighed rører så mange mennesker, og hun er ikke bleg for at stå til rådighed for en lille ukendt pige med kræft. Jeg vil ikke løfte sløret for mere, men derimod vil jeg anbefale bogen, også til folk som ikke er synderlig betaget af hende. Den er letlæselig og man kan lægge den væk og vende tilbage flere dage efter uden problemer.

-Medina is a great danish artist. In her book she let her readers get very close to her. She tells about love, career, disappointments and friendships. Don't you know her; then find her on youtube, she's good ;)

lørdag den 22. januar 2011

Ikke en mærke-freak



Må lige vise jer den fine jakke jeg købte mig her forleden. Jeg var med min kærestes søster i føtex og jeg forelskede mig lidt i denne her. Vi blev enige om at den faktisk var ret sød :) Havde desværre ikke nok penge med, så måtte søge derhen igen et par dage efter. Til mit held var jakken sat ned til 75 kr! Very nice. Min mor fik en sort en med i farten :)

-Last week i bought this jacket for no more than 75 danish kr.

This is my home



Sættekasse lavet af min søde mor. Fik den i julegave


Blyants-kop, også lavet af min mor.


Super ekstremt fede billeder hapset med hjem fra New York sidste år.


Billedet er ikke så godt taget, maleriet er meget flottere irl.
Men det er malet af min far til min kæreste og jeg :)


Mine super yndlings vinglas :) Fik dem af min mor i fødselsdagsgave.


Puderne er syet af min mor og er inspireret af mærket HAY.
Uglerne har jeg fået af min veninde CJ :)


Et af mine smykkestativer. Masken er købt i Italien.


Beklager rodet i spejlbilledet (pinligt). På stolen er der 
fyldt med pingviner, også lavet af min mor.


Billede af min kæreste og jeg fra sidste sommer.


SHOOTING STAR, sådan lyder ordene der hænger over min seng.
Min mor er også kvinden bag denne ide, og det er helt sikkert
ikke de sidste ord der bliver hængt op hos mig :)

Jeg håber at i blev lidt inspirerede af især mine forældres kreativiteter. Lejligheden er endnu ikke helt færdig, men det varer forhåbentlig ikke længe endnu :)

A few things from my home. most of the things are made by my mom.

fredag den 21. januar 2011

Videoblog - indlæg nr 100


- MEGET YNDIGT STARTBILLEDE, I KNOW :)
Er uden tvivl ny når det kommer til video-blogging, og det præger nok videoen lidt, men tror ikke at det er sidste gang jeg hopper ud i den slags :)
-Er allerede i fuld gang med indlægget om de finurlige ting jeg har i min kærestes og min lille lejlighed (;

-Only for my danish readers, sorry ;(

mandag den 10. januar 2011

DAGENS OG INLÆG NR 99


// Nederdel; Monki // Trøje; HogM // Taske; vintage/genbrug//

.. Dette er mit indlæg nr 99 og har jo lovet at nr 100 skal være lidt anderledes. Jeg er ikke 100 % sikker på hvordan det skal være, så i har nu mulighed for at give jeres forslag. Mine forslag lyder på; Visning af min lejlighed (som jeg er blevet spurgt om), Konkurrence (det vil blive noget med at man skal skrive det indlæg man synes har været bedst, for at deltage, og så trækker jeg lod) eller bare en almindelig videoblog :).. Lad mig høre fra jer denne gang? Smiler (;
Vil gerne lige benytte lejligheden med at fortælle, at min tidligere nævnte veninde frk Hanson har oprettet sig en blog. Den vil blive lidt om hendes liv, fotografier og hende gode ideer. Hanson er meget kreativ, så det vil helt sikkert blive inspirerende læsning. Bloggen kan følges HER

søndag den 9. januar 2011

Dagens loppefund


Scoret for intet mindre end 30 kr. den er super lækker.


25 kr, Posetasker er det nye IN!


Denne her måtte jeg slippe 100 kr for, hun ville rigtig have 150, men fik den alligevel ned på 100. Den er så meget finere irl. Den er til byture og når jeg bare lige skal have nogle småting med.


Dåsen her måtte jeg bare eje, Hanson er dåse freak, og fik mig lige lidt med på bølgen. Men 15 kr er lige til at overskue (;


35 kr. Der er ikke meget loppemarked over dem, men jeg synes at de var virkelig fine (; 



Den er sjovere end den er køn, og der hører en endnu sjovere historie til. Som sagt var Hanson og jeg i Forum i dag. Vi kom hen til den bod der solgte de her underlige skåle-agtige dimser, og vi ville rode i kasse fyldt med dem. Det resulterede i meget røde kinder og en glo hed atmosfære, da vi sammen vælter en hylde ned med flere skåle og der lyder et ordentligt knald. Noget smadrede, eller det troede vi. heldigvis røg skålene bare ned på et porcelæns-fad som allerede var smadret. Jeg tror aldrig vi fik en nogenlunde normal temperatur igen derinde.

C. Hanson&Loppemarked


I dag har den stået på loppemarked i flere timer i Forum sammen med frk hanson. Der var overdrevet mange mennesker, men der var også masser af lækre ting. Jeg selv endte op med intet mindre end 3 tasker, 1 par øreringe, en dåse og en skål. Skålen er lavet af en gammel grammofonplade (;
Ovenfor på billederne kan i se min veninde. Vi har engang gået i klasse sammen, og er nu begyndt at ses igen. Det er så hyggeligt! Hanson købte den fine jakke hun har på på billederne, den er så fin til hende, og så er det en livstids investering. Fantastisk! Udover det har hun en virkelig fin taske (som man desværre ikke kan se) som hun engang har købt på et loppemarked. Den inspirerede mig faktisk til at gå på jagt på loppemarkeder. Vi skal snart på jagt igen! (;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...