mandag den 30. maj 2011

YES!

Jeg klarede AT eksamen med et 10-tal.

Jeg overleveden den ellers frygtede AT eksamen! Så er der en uges tid til næste: BIOLOGI! Heldigvis er den 24 timers, så det går nok :-D

søndag den 29. maj 2011

Dagens - Simon + Clara







Er det det man kalder en stribet dag? Hehe.
Nå men min kjole er ny, den er fra H&M til 79.95. Jeg er blevet stor fan af maxikjoler - hvad synes i?
Simons bluse og seler er også nye, de er også fra H&M og kostede nogenlunde det samme som min kjole pr del. Bukserne er fra Tiger of Sweden.

I dag har stået på AT i fulde drag, jeg er først lige blevet færdig. Jeg håber inderligt at det går som det skal. Går det godt skal i nok høre fra mig ellers er det nok ikke noget i hører mere om ;-)

Har helt glemt ugens anbefaling - den må komme imorgen, jeg ved nemlig godt hvad det er, glemte bare alt om i det under eksamenslæsningen.

fredag den 27. maj 2011

27052011

Det er godt nok ikke tit jeg får smidt dagens outfit ind for tiden. Jeg sidder som sagt bare hjemme og forbereder eksamer, så klunset er ikke til at prale af. Men her er der så et, og et lille tip: Kjolen er fra Gina Tricot til 129 kr, den er i en masse forskellige farver :)

Nyheds mails




Jeg elsker at modtage nyheds mails fra div shops. Har lige modtaget fra H&M og de har da lige lavet de smukkeste kjoler. Jeg har valgt mine 4 yndlings items her. Især den øverste af de to orange tiltaler mig. Den kan også fås i pudderfarvet!

Sidder i disse dage og arbejder med AT eksamen - jeg skriver om blogging. Det er lidt svært synes jeg, da der ikke findes ret meget materiale på det. Men jeg kæmper og håber på det bedste :-)

Fraklip

Jeg bliver så glad når jeg ser andre bloggeres fraklip og fik derfor lyst til at vise nogle af mine egne. Jeg lader billederne tale for sig selv ;-)







onsdag den 25. maj 2011

Safety look





Har i ikke også sådan et? Hvis håret ikke vil, makeuppen driller osv? Mit er så sådan som i ser her. Simpel makeup og sidefletning i knold.
Havde egentlig lavet det som en videoblog, men lyset er ikke skide godt lige nu. Det er lidt længe siden jeg har lavet en videoblog, men kan heller ikke helt finde ud af om det fungerer for mig. Jeg synes jeg får sådan en pibestemme, hehe! Hvad siger dem af jer der har set mine videoer, er de okay?

News: 3 eksaminer overstået - 4 to go!
Næste eksamen er på mandag. AT. åh åh!
Nu: Besøge familien som skal til Hong Kong, er ved at blive ret så nervøs.

Har jeg fortalt jer at jeg skal til eksamen i zumba? hehe, det bliver for NICE!

tirsdag den 24. maj 2011

Når nu blogland fyldes med hunde...

... så vil jeg også vise mine engle!


Mine hundebasser er af racen Alaskan Malamute. Tøsen på det øverste billede er den yngste og hedder Gertrud. Hun er mega kælen og ville aldrig gøre en flue fortræd. Gordon på det nederste billede er omkring 10 år (mener jeg nok). Mine forældre blev inspireret af den grønlandskehunderace da vi for nogle år siden var på Grønland til bryllup, men fandt denne race mere familieegnet.
Gordon er lidt anderledes end Gertrud. Han er son helt egen og måske en smule sær. Det er ikke alle der kan give ham en krammer, men det kan JEG! :-D
Sammen fik de for ca 2 år siden hvalpe :-)

mandag den 23. maj 2011

Okay..

.. ingen eksamens læsning uden god morgenmad!

Det ser ikke just spændende ud vel? Men jeg kan love jer for at de der müsliboller er gåturen værd. (ok, ok, der er kun 100 meter) Men et tip til folk der bor omkring Øresundsvej på Amager - prøv bageren! Især deres müsliboller og deres hindbærsnitter :-D Hæh!
Puh, jeg kan mærke at dagen bliver fyldt med alt for mange overspringshandlinger! :-/ Nogen der har en kur mod dem?

Eksamens helvede!

Efter at have sorteret 2 flyttekasser med bøger og papirer for 3 års gymnasie, skal jeg nu til den festlige del: Læse op! Matematik står den på i dag. I 2.g var matematik et af mine yndlingsfag, det ændrede sig brat da jeg tog det på A-niveau. Nu vil jeg slå mig ned og gøre matematikpapirerne 100% klar og derefter øve udenadslære! - lyder det ikke festligt?  Nå, men det skal jo gøres, jeg skal op imorgen kl 9.

søndag den 22. maj 2011

"Ugens anbefaling" - Bones



Det er Simons samling, og det var ham der fik mig ind i Dr. Brennan og Booth's verden. Krimiserien er om den logiske og meget intelligente Temperence Brennan og hendes FBI-partner Seeley Booth. For hvert afsnit driver de en igennem en mord opklaring og samtidig får vi et indblik i de ting, der sker på det personlige plan på efterforsknings stedet Jefersonian. Igennem afsnittene møder man flere forskellige interessante personligheder.

Jeg er helt slugt af Bones verden og så er jeg hemmeligt forelsket i Agent Seeley Booth ;-)
Lige nu kører sæson 6 på tv3 hver tirsdag kl 21.00 :)

Ham den populære



Må nok sige at læsertallene steg helt vild da jeg smækkede lækre Simon ind på bloggen - så her er han igen!
Ikke med de helt store ændringer i tøjet, men vil gerne give et lille tip til mændene; Lige for tiden kører New Yorker med et mærke der hedder "fishbone". Herfra er den T-shirt som Simon har på. Der var rigtig mange andre super fede, og så kostede de et sted mellem 59 og 129!
Udover det er hans cap fra H&M og hans fine Dogtag er en lille svendegave fra hans mor og søster.

Har i forresten lige set vejret? Det er jo sygt. Simon og jeg nåede lige nøjagtig at tage billederne inden det styrtede ned.

fredag den 20. maj 2011

Sneak peak af DIY-projekt - cykelslange flet


Igår var min familie og jeg mega kreative. Jeg har længe ventet på at min mor skulle vise mig hvordan hun havde lavet sin fantastiske nøglekæde. Jeg har også selv lavet en nøglekæde. Men den havde jeg i tankerne at vise når jeg laver en guide, hvis der altså er stemning for en guide? :-)

torsdag den 19. maj 2011

Slik heaven


Er der nogle af jer der har set denne slik butik inde på strøget? :-D Jeg blev helt som et barn igen da jeg gik derind. Der var simpelthen SÅ meget lækkert derinde. Da jeg var lille elskede jeg det der slik der var formet til en lille burger, og her i butikken var de så - bare mega store :-D Simon var vild med at man blandede slikket i en boks og ikke en pose, så han gik igang i bland selv slikket. - Indrømmet, jeg gik med, for føj hvor var der mange lækre ting.
Der er desværre ret dyrt derinde :-(

Har som i måske har lagt mærke til, ikke blogget i 2 dage. Jeg havde sidste skole dag tirsdag, og igår var jeg til dansk eksamen. Begge dage har jeg været iklædt joggingtøj og nul makeup. Jeg har intet inspirerende lavet, derfor stilheden ..
I dag skal jeg lave noget spændende med min mor, jeg glæder mig til at vise jer det ;-)

mandag den 16. maj 2011

Beo oh Beo!

Igen er jeg blevet fanget af mediernes magt. Har i set reklamen? Jeg vil også fanges i mit eget lille univers når jeg drikker mig fuld. Ok ok, det gør jeg måske også, men der er bestemt ikke lige så sejt som i hendes fra reklamens univers. :-D
Nå, men da jeg tog første tår jeg var jeg sgu lidt skuffet, jeg synes den var lidt tynd og manglede smag. Men da jeg drak videre blev den bedre. Smagen er ikke lige så sød som mange andre cidere hvilket er super dejligt.
Jeg kan sagtens se mig selv drikke denne på en varm sommerdag på terrassen.

Har jeg forresten fortalt at jeg overvejer at tage et år til Hong Kong? Jeg ved jeg skrev det på facebooksiden.
Jeg har fået tilbudt et babysitter job. Først et halv år i DK og derefter ca et år til Hong Kong. Det er godt nok længe at være væk. Intet er sikkert endnu, men i finder sikkert ud af hvad jeg vælger en dag ;)

søndag den 15. maj 2011

"ugens anbefaling" - parfume

 Ange ou demon - le secret fra givenchy.
En fantastisk sommerparfume. Den er frisk og mild i duften. Jeg har selv brugt den i et par år nu (dog kun ind imellem), og det må være min absolutte yndlings. Den er desværre lige lidt for dyr til mit budget, så det er ikke tit jeg har den. Forleden var søde Simon så herlig at købe den til mig. Jeg nyder hver gang jeg har den på! :) 

GALLA

 Gør mig lidt til på Langelinje. ;)
 Julie og jeg i Limo'en.
 Igen på Langelinje.
 Mere Langelinje.
 Simon og jeg uden for skolen.
 Fælles billede af pigerne fra min klasse.
 Melissa, Caroline, Simone og jeg.
 Simone, mig og Melissa.
 Her ankommer jeg til skolen efter en festlig tur i Limousine.
Philip og jeg på den røde løber.

Så kom de længe ventede gallabilleder. Jeg har selv glæder mig helt vildt til at se dem.
Kjolen er købt på edressit.com, skoene er fra Bianco - dem kan i bedre se HER. Håret og makeuppen har jeg selv ordnet. Er ked af at jeg ikke fik taget billeder af håret og makeuppen :-( Jeg overvejer at lave det igen så jeg kan vise jer det, men det er jo desværre bare ikke helt det samme.
Øreringene er fra pieces og ringen fra Gina Tricot.

Er glad for at se at i kunne lide mit indlæg med Simon, jeg vil da helt bestemt overveje at smide ham ind noget oftere :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...