søndag den 26. juni 2011

The taco shop no 2


Forleden inviterede Simon mig på nachos. Han er VILD med nachos! Og nu har han så fundet sit yndlingssted. The taco shop no 2. Østerbrogade 87. Jeg blevet revet med i stormen, for er du vimmer det er lækkert. Frisk kylling, masser af ost, god guacamole, tomat osv.. Uhm, prøv det!

Tager forresten på skolekoloni i dag, eller det vil sige at jeg skal arbejde på en skolekoloni. Jeg glæder mig - det var super hyggeligt sidste år!
Igår var jeg på vogntur, det kommer i til at høre meget mere om når der kommer nogle billeder derfra! :-)

torsdag den 23. juni 2011







(mit kamera er desværre begyndt at tage meget utydelige billeder)

Billede 1: På min skole lige efter at jeg har fået min hue.
Billede 2: Min bror og jeg - vi spiste middag hos min far efter vi havde været på skolen.
Billede 3: Min bedste veninde Cecilia og jeg :) Fik en super nice gave af hende som jeg viser en anden dag.
Billede 4: Gordon min store hundevaps - han ville også være student!
Billede 5-8 de fine blomster jeg fik - jeg fik virkelig virkelig mange!

Vil nu hoppede i min nye jumpsuit og trisse ned på mit arbejde og sige hej og tak for gaven ;)

Min nye baby!



Da jeg jo som fortalt er blevet student, ville min kæreste gerne forære mig en gave. Han havde for lang tid siden sagt, at han ville invitere mig i Mulberry og så måtte jeg vælge en pung/clutch.
Vi har været derinde nogle gange før, så jeg havde nok taget mit valg lidt på forhånd; Jeg elsker nemlig denne her! Den er SÅ fin, og jeg er nu den stolte ejer af min første mulberry :-)

Har fået virkelig mange fine gaver som jeg gerne vil vise jer, men er lige igang med et studenter indlæg først, hvor jeg lige skal have godkendt nogle af billederne før jeg lægger det ud :)

I dag står den på fest på skolen, jeg glæder mig helt vildt - især fordi jeg har købt en virkelig fed jumpsuit jeg skal have på :-) - shoppede vidst lidt for meget igår. Men må gerne forkæle sig selv lidt når man har fået huen, ikke? :-)

onsdag den 22. juni 2011

Opdate uden billeder

Så har man endelig fået tid til at blogge igen, og så vil computeren ikke lægge billeder ind? Nå, men så må i nøjes med en lille update:

-Jeg blev student igår! - Endelig, jeg er SÅ glad.
-Jeg afsluttede oldævl med et 7-tal
-Jeg havde en skøn dag som startede på skolen, derefter gik den hjem til min far til lidt  mad, og senere ud til en af drengene fra min klasse hvor den stod på druk.
-Lige nu har jeg ok tømmermænd - og kan ikke slippe tanken om, at jeg allerede skal på den igen senere?
-Jeg fik fine gaver af venner og familie som jeg tænker at vise jer når computeren gider at smide billeder ind.
-Jeg skal nu ud og købe ind til kolonien, som jeg skal arbejde på fra på søndag.
-Senere skal jeg ud og have gaven fra min kæreste - jeg glæder mig !
-Min sommer kommer til at bestå af: Koloni - sommerhus - arbejde og strand.

Nå, nu bør jeg gøre mig klar, skal mødes med min fine veninde kl 13.00 :)

lørdag den 18. juni 2011

Loppemarked i dag

Vejret er ikke så spændende, men kom og tag et kig alligevel. Hele gården har fundet gode sager frem og sælger for en billig penge. Min mor, min veninde og jeg har også fundet en masse frem - TØJ! Vi er der fra 10-16 (MENER JEG!)

Det kunne være sjovt hvis i kiggede forbi ;)

tirsdag den 14. juni 2011

9 pæne jumpsuits


Jeg har fået et eller andet for jumpsuits, så jeg tænkte at jeg ville dele min glæde med jer. Her har jeg valgt 9 super flotte suits som jeg godt selv gad eje. De er hhv fra Asos, Nelly, Gina Tricot og H&M. De fleste af dem er faktisk ok billige :-)

I dag er der en uge til jeg bliver studine, jeg glæder mig helt vildt! Torsdag og fredag står på idrætseksamen, derefter er der kun 1 eksamen tilbage: OLD :-(

HEY, på lørdag sælger jeg, min veninde og min mor ud på loppemarked i min mors gård. Kigger i forbi? Det er inde i gården der ligger ved krydset af Sundholmsvej og Englandsvej - Amager ;)

Den der fine neglelak

Prøvede lige den neglelak jeg købte mig her forleden, jeg synes den er rigtig fin. Den kan bruges til næsten alt hvilket er vigtigt for mig, da jeg er den dovne type der aldrig får taget min neglelak ordentligt af, men bare putter en nyt lad henover - kønt bliver det som regel aldrig.

Jeg ved godt jeg er meget stille, men da der er 1 uge til at jeg bliver student, er jeg en smule presset synes jeg :) I dag står den på idræts-læsning + en tur ud til Hong Kong familien.

lørdag den 11. juni 2011

Dragør markedet








 I dag har den stået på træning og en tur på Dragør markedet. Simon og jeg fik købt lidt blandet. Jeg synes vi fik gjort nogle rigtig gode købt.
Jeg fik købt(som i kan se på billederne):
1. Super fine sandaler. Jeg har mange sko, men ikke ret mange sandaler, så det måtte jeg gerne :)
2. En super fin ring til 40 kr.
3. Neglelak fra HOT :)
4. Meget fin kjole til 50 kr.

Simon købte den fine bruge taske jeg har over skulderen på de øverste billeder. Derudover købte han en MEGA fed jakke :-)

Rigtig god lørdag derude :)

torsdag den 9. juni 2011

M to the om !





(billederne er iphone billeder, derfor dårlig kvalitet)
Er der noget bedre end at have en mor med mega god stil? Jeg kom hjem til min mor og hun fortæller at hun har købt nye sko. Normalt har vi ikke helt samme sko smag, men det er blevet bedre med tiden. Og hold da ferie hun har lige ramt min sko-smag denne gang. Skoene er fra Shoe biz til 800 kr. JEG MÅ EJE DEM!
Er vild med dens høje plateau. MÅMS! I JUST LOVE IT!

Status: Var til biologieksamen igår, fik 7 - det er ok :)
Træner en masse, men skal passe på min ryg, den gør lidt ondt så jeg doper mig med piller.
Er begyndt på idræts eksamen, skal bl.a. op i zumba, så mine yndlings tøser fra min klasse og jeg er i fuld sving med at lave serier - vi er mega seje til det - overvejer at blive zumba instruktør :)
Der er under to uger til jeg bliver student, jeg kan SLET ikke vente!

Ang Hong Kong så har jeg sagt ja, og de vil gerne have mig med. Har mødt familien 2 gange og de er bare super søde. Den lille er SÅ skøn og jeg glæder mig allerede meget til at lære dem bedre at kende :)

(Forresten er det ikke fordi jeg har glemt guiden til cykelslangeflet, det er fordi jeg ikke har ordentlige billeder til at vise jer hvordan man gør, jeg prøver at gøre det i dag :) )

tirsdag den 7. juni 2011

Jeg ku' SÅ godt!

Hvis jeg ikke var så mega broke som jeg er lige nu, så havde jeg investeret i denne her guddommelige sag. Jeg har kigget på den RIGTIG mange gange, men da mit tøjbudget for tiden er lig nul må jeg droppe den. Æv bæv! 
-Håber at i fik nydt sommerdagene, jeg gjorde ikke. Jeg fik læst og læst og læst. og været til konfirmation og på job.
lige nu har jeg 24 timers eksamen, så jeg vil smutte tilbage til papirene. Ses girls! :)

søndag den 5. juni 2011

Shyy - jeg læser!


Jeg er lidt stille - i know. Biologieksamen ligger lige om hjørnet, og jeg har tilbragt mine dage på job og konfirmation og selvfølgelig bio-læsning. Jeg er så træt nu. Jeg er næsten færdig - det sidste kan jeg ikke finde ud af. Har forresten været mega overskuds-agtigt i dag og i fredags. Stod op kl 07.30 for at træne. OMG!
Nå, jeg vil smutte i seng også selvom jeg mangler ugens anbefaling :-(

fredag den 3. juni 2011

Grillspyd

(Beklager den dårlige kvalitet - det er taget med min iphone)

Igår inviterede jeg mig selv på mad ude hos min far, det sker ikke så tit, så jeg kommer især tit til at savne mine hundebasser (som i kan se HER) som jo så bor derude.
Simon og jeg stod for madindkøbet og det blev så til denne lækre omgang + nogle mega gode pølser fra halalslagteren. Jeg er ikke super vild med pølser, men pølserne fra halalslagteren er altså virkelig noget andet :)

På spydet er der: Kylling, cocktailpølser, tomat, rød + gul peberfrugt og champion :)
Tilbehøret består af tzatziki og tomatsalat :-)

Back to the biologilæsning :-(

SALITOS


Den der øl med mojito smag! :-)
Jeg nævnte den lige igår i colourblocking indlægget, glemte bare at smide den på. Den smager virkelig godt, eller det synes jeg ihvertfald - Simon synes den er forfærdelig.

- Tilbage til biologilæsningen inden jobbet kalder!

torsdag den 2. juni 2011

colourblocking dagens




Jeg er vild med colourblocking tendensen - hvad synes i om den?
Her er jeg iført bluse fra Monki og bukser fra Zara som jeg fik af min søde mor fordi hun var så stolt af mit 10-tal :-)

I dag står den på biologilæsning og senere skal jeg ud og grille hos mig far. At grille er noget af det jeg elsker aller mest ved sommer!
-Lige nu nyder jeg en lækker øl med et tvist af mojito. Kunne være jeg skulle vise jer den, for hold ferie den smager godt!

Er jo også igang med at lave bloggen om, hvad synes i indtil videre? - Jeg synes selv det ser ret godt ud.
Er der forresten nogle af jer der ved hvordan man får sin blogroll op under ens sider? og samme med div. steder hvor man kan følge mig?

onsdag den 1. juni 2011

UNDSKYLD HER RODER!

JEG LAVER OM :-)

Sidste uges "ugens anbefaling"

For et stykke tid siden købte Simon denne her mascara til mig. Igen; Jeg har det med at skulle prøve alt der er nyt - især hvis der er reklamer om det :-D

Nå, men denne gang var jeg nu meget heldig. Jeg synes virkelig den er god, den giver både god volumen og lange vipper. Hurra!

Husker i at i kan følge mig på facebook? :) - Det er især til dem af jer der hverken har google eller bloglovin konto.
På Facebook kommer der div opdateringer - det er især der man kan høre om Hong Kong.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...