mandag den 12. september 2011

Kunne godt bruge jeres stemme

Ville elske hvis i var søde at gå ind og stemme på min collage i Nelly.com konkurrencen. I kan stemme på mig lige her: http://nelly.com/dk/libresse/5eadeae7-4050-40e6-b1bd-fc52a6edddf9

Hvor i selvfølgelig også selv kan deltage ;)

Valg!

Der er ikke længe til valget og jeg ved endnu ikke præcis hvor jeg skal sætte mit kryds. Jeg er slet ikke i tvivl om at hvilken side jeg er på, men ved virkelig ikke hvilket parti jeg skal støtte op om. En ting er sikkert og vigtigst af alt- jeg har tænkt mig at stemme!

Bloggerne fra Bloggers Delight har lavet denne fine video for at opfordre alle til at stemme. Ved sidste valg var der 500.000 der ikke stemte!
Se videoen lige her:

http://www.fierceogfattig.dk/2011/09/vote-venlig-hilsen-modebloggerne/

Har DU tænkt dig at stemme på torsdag?

lørdag den 10. september 2011

Surprise party for Simon







I sidste uge blev søde Simon udlært som entreprenør maskine mekaniker. Simons mor, søster, far og jeg havde længe haft aftalt at vi skulle holde et surprise party for ham. Allerede for 1,5 måned siden begyndte vi på forberedelserne. Først skulle vi have fat i alle familiemedlemmerne, vennerne og ikke mindst hans kollegaer. Det var så absolut en kamp vi begav os ud i, for vi måtte begive os ud i nogle værre løgne. Jeg bildte Simon ind, at vi lørdag d. 3 september skulle spise på en af Danmarks fineste restauranter. Han gik i dagene op til og gættede løs: Kong Hans, umami osv..  Jeg fik Simon kammerat til at køre hen til "den meget fine restaurant" og Simon skulle have bind for øjnene. På vejen fortalte jeg ham, at vi skulle lave et lille pitstop hvor han skulle have gaven fra mig. Jeg fik lokket ham til at beholde bindet for øjnene HELE vejen ind. Som i kan se på billederne havde Simons far sneget sig ud for at tage billeder af vores ankomst.

Simon fik sig noget af en overraskelse og vi havde en hyggelig fest med lækker mad og dejligt selskab.
Gaven fra mig til Simon kan i se på anden nederste billede :-) Det vil jeg glæde mig til!

Jeg dummede mig lidt, og glemte at få taget et billede af mit ellers (synes jeg) meget fine outfit! Havde egentlig køb en fin hvid kjole til anledningen, men da jeg fik den på var den gennemsigtig :-( Smuttede hurtigt ud og byttede den til en fin fin fin sort top. Den må i se en dag :) Den er FLOOT!

tirsdag den 6. september 2011

Dansk fashion outlet

Skal i gøre nogle kup i øksnehallen i år? Jeg plejer at være fast inventar når der er dansk fashion outlet, men for tiden er pengene desværre for små. Jeg gør mig normalt ellers nogle virkelig gode kup! Mit bedste kup var de støvler jeg købte til halv pris sidste år. Hvad er det bedste kup i har gjort hos dansk fashion outlet?

Jeg er her endnu!


Billederne er fra sidste uge. Jeg ved ikke hvorfor jeg "glemmer" at lave indlæg. Jeg husker at tage billeder, men får ikke oprettet indlæg. Er kørt lidt surt i det hele tror jeg. Derfor er jeg glad for at kunne sige, at der MÅSKE er store ændringer på vej. Mere vil jeg ikke sige, da jeg stadig ikke ved om det bliver til noget :)

Jeg er som nogle måske ved, startet på fuldtidsjob. Pyha hvor jeg synes det er hårdt. Men jeg hygger mig meget, og har egentlig massere af tid til at blogge. Men jeg vil ikke blogge halvhjertet!
Skal på job igen her kl 09.45, så nu vil jeg smutte hen på stationen :)

torsdag den 1. september 2011

Vinderene er ....


Da antallet af deltagere ikke har været stort, og jeg har måtte uddele 3 fake tattoos har vinder chancerne været store ;) De 3 heldige er:

Nr 1 : Ellen
Nr 2 : Line Bue Hansen
Nr 8 : Nanna

Stort tillykke til jer piger, jeg sender jer en mail imorgen så vi kan aftale nærmere om præmien :)

Var du ikke en af de heldige vindere eller nåede du ikke at melde dig, så kan du købe de fede tattoos her: Fake Tattoos


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...