torsdag den 31. maj 2012

Disneyland

 Spændte var drengene og jeg, da vi i tirsdags tog en tur i Disneyland. Jacob satte os af ved en MTR station og derefter havde vi kun 15-20 minutters vej i metroen.




 Vi var blandt smukke omgivelser. Hele første del af Disneylandet, var af gammelt udseende.



 Det var da jeg ramte toy story land, at jeg blev 12 år igen. Her kriblede det i hele kroppen og jeg lod mit indre barn få frie tøjler. Især da vi mødte min helt nedenfor:



 Jens var ikke den store fan af Buzz, faktisk var han ret skræmt. Det lykkedes os dog alligevel, med suttens hjælp, at få et samlet billede :-)

 Der var kun 2 karruseller i hele Disneyland, som Jens ikke måtte prøve. En af fordelene ved at være en stor baby, må da være, at kunne komme op i div forlystelser. Jens prøvede 4: Den i ser ovenfor, nogle biler, flyvende rumskibe og en karrusel ala mariehønen på bakken, bare knap så hurtig :-)

 Jens var tosset med Peter Plys - og samme var Plys med Jens. Mere eller mindre alle var vilde med Jens. Vi var slet ikke i tvivl om, at der var massere af Mainland kinesere på besøg i Disneyland. Jens blev fotograferet hvorend vi gik.

 Fedtmule var heller ikke Jensens favorit. Det var dog helt selvforskyldt af mulen, da han i et forsøg på at fange Jens, kommer til at vælte barnet.

 Anders And var endnu en af favoritterne. Her blev der både kysset og krammet!


 Da vi var på vej væk fra Mickey, blev Simon pænt trukket tilbage igen, og placeret i ovenstående position sammen med mickey.


 Æsel var mit hit, også her var Jens mere spændende end jeg. Dog fik jeg alligevel et ene billede med det søde dyr! :-)



 På trods af, at Minie og Mickey havde efterladt land kø ved deres afsked, lokkede Jens dem hen til os. Her blev der knipset et par billeder, hvor man bla. ser, at Mickey fik lyst til at give mig en krammer <3

 Disneyland var en stor oplevelse. Da Simon i marts måned var på besøg i HK, blev Disneyland ellers nedstemt. Vi er glade for, at vi revurderede det og tog derud. Nu overvejes Disneyland Paris ;-)


Selv metroen var gået i "disneyhumør". Alt var så gennemført. Tommel op til Disneyland i HK!

Simon har lige med forvirring og med lynets hast forladt hjemmet og er suset mod lufthavnen. Vi havde læst forkert på billetterne, og troede først, at Simon skulle hjem imorgen ved midnat. Nix nix - i aften ved midnat. Vi fik hurtigt pakket Simon sammen, spist noget mad og bestilt en taxa. Det var som altid hårdt at sige farvel, men med tanken om, at jeg lander i DK om 3 uger, er det lige til at holde ud.

Hjemrejse dato: 20.06.2012!!!!

fredag den 25. maj 2012

Phuket - mad og drikke!

 Første aften bestilte vi "villa dining" Her fik vi fried rice med seafood og lækre nudler med noget kød :)

 I en af de to restauranter der lå ved hotellet, kørte de med et koncept, hvor man for et bestemt beløb, kunne få forret og dessert buffet. Det krævede dog, at man købte en hovedret til. På billedet oven over ser i det jeg valgte til forret. Cæsar salaten blev lavet mens man så på - den var top lækker!

 Vi fik alle 3 smag for denne lækre drink. Pinapple mango mojito - mmmm!

 ^Her er den igen!

 Da vi spiste på fin thairestaurant, synes jeg alligevel, at det var for pinligt at hive mit spejlrefleks frem, så billederne blev diskret taget med mit elendige mobilkamera. Vi fik über lækker thaimad. Jeg har aldrig fået "rigtig" thaimad, fordi jeg aldrig har været glad for stærk mad - dette har jeg dog været nødt til at ændre mit forhold til, da J og H elsker stærk mad.
Thaimaden var top lækker, så nu er jeg frisk på at udfordre thaikøkkenet noget mere :-)

 Lækker ginger ale til endnu en gang thaimad :-)

 Suuuper lækker thai!

Kølig vand serveret med iskolde klude og kølespray! :)

Udover herlighederne på billederne, fik jeg også lækker crispy andeconfit og fantastisk lammekølle - nok noget af det bedste mad jeg nogensinde har fået :)

onsdag den 23. maj 2012

Phuket

 Som beskrevet brugte vi virkelig meget tid i poolen, her ser i hvor glad Jensen han er for at være i vandet i sin elskede swimtrainer.




 Jens er en lille linselus. Han elsker at blive fotograferet, så det bliver han! Jeg bruger ham tit som mit modeloffer. Han elsker det og tager sig enormt godt ud på billeder. Lækker fyr!




 Hver formiddag kl 10, stod den søde elefant og ventede på publikum lige neden for morgenmadsområdet. Elefanten var trænet til at posere når folk tog kamera frem. Desuden var den meget kælen og ville meget gerne nusses på snuden. Den var virkelig kær. Jens tog det ret pænt - han var ikke spor bange for den. I det hele taget er Jens ret vild med dyr.

 Vi boede i et område der hed Laguna. Der ligger omkring 5 hoteller i dette område. Derudover ligger der lidt shoppingområder og en elefantpark. Shuttle bussen som i ser ovenover, kørte os hvorhen vi end ville. Her er vi på vej til elefantparken.

 Her står en fin elefant klar til at skulle bades.

 Her bliver en anden elefant vasket. Den virkede virkelig til at nyde det.

Shoppingområdet var ikke super spændende - jeg tror der må have været et andet sted i Laguna, der må være lidt mere spændende. Vi var på ferie lidt uden for sæsonen, så der var ufattelig få mennesker. Vi fandt en lille købmand i området - jeg finder deres priser meget forvirrende. Deres penge er så lidt værd, at en drink fx koster ca 500 af deres penge. Dette er omkring 70-80 kr.

Nu skal jeg "overtage" Jens. Jeg har ham hele dagen og natten, så Simon og jeg spiser hjemme i dag. Vi skal have lækre bøffer med hvidløgs bok choy til :)

-Dejlig dag til jer derude :O)

tirsdag den 22. maj 2012

Phuket - The villa!

Da vi ankom i Phuket lufthavn, blev vi mødt af nogle søde thai fyre, der kørte os ind til villa området, som er kaldet Banyan Tree. Her blev vi ligeledes mødt af nogle virkelig venlige thai mennesker. Vi modtog den fine krans som i ser på billedet oven over. Selv Jens fik en fin krans.

 Hytten var super fin. På billedet oven over ser i mit badeværelse. Hertil fine toilet tasker med alt hvad man enten som mand eller kvinde behøver.

 Der hang super lækre kåber og 3 forskellige slags sko.

 Her ser i mit fine værelse. 2 senge helt for mig selv.

 Stuen var super fin, den blev dog ikke benyttet ret meget, da vi næsten hver aften spiste ude, og det meste af dagen alligevel blev tilbragt i poolen. Om aftenen blev der hygget med TV på værelserne.

 Her ser i poolen, som hørte med til villaen. Som sagt blev der brugt enorme mængder af tid i denne. Vejret var helt perfekt til at kunne nyde poolen og solsengene. Som nogle af jer ved, formåede jeg, at blive MEGA rød på min fridag lørdag.


 Hver dag blev der fyldt lækker frisk frugt op. Der kom først på dagen et rengøringsteam, som fyldte frugten op, gjorde rent og rensede poolen. Senere på dagen kom et lidt mindre team, som lavede hygge i villaen, bestående af stearinlys, røgelse og små hyggelige gaver på hver af vores værelser.

Her ser i mit udendørsbad. Super lækkert - jeg fik dog aldrig brugt - få forklaringen i et af de næste indlæg om Phuket :-)

Hav en dejlig dag :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...