onsdag den 15. august 2012

Bedre sent end aldrig (;

Hej derude. Det blev en noget brat afslutning på mit eventyr, i hvert fald for jer der læser med herinde. Forleden påpegede min farfar, at jeg bare havde stoppet min blogging midt i det hele. Jeg lovede også nogle enkelte, at fortælle hvad der skulle ske med mit liv efter Hong Kong.

Efter Samsø fortsatte turen direkte til Langeland, hvor jeg skulle være pædagogmedhjælper på en sommerkoloni for 0. og 1. klasses børn. Vi havde som altid en super god tur!

Da jeg vendte helt hjem til Amager skulle jeg direkte til fest med min gamle gymnasie klasse. De følgende dage var jeg TRÆT!
Da jeg trods lang tids søgen, endnu ikke havde fået noget job, måtte jeg møde op på jobcentret. Her er lovgivningen sådan, at en ung under 25 der ikke kan forsørge sig selv, skal i uddannelse - derfor skulle jeg starte i det de kalder uddannelsesklubben. Først var jeg MEGET imod den beslutning og jeg var sikker på, at jeg ville blive tvunget ud i et eller andet som jeg overhovedet ikke har lyst til, da min første vejleder sagde: "Du kan fx blive bygningsmaler - så kan du male din egen lejlighed!" Med al respekt for bygningsmalere, så er det bare ikke lige det jeg går og drømmer om! Jeg havde fortalt hende om min drøm om at blive fotograf! Den blev hurtigt skudt ned, da den derinde betragtes som urealistisk, da der er optagelsesprøver på uddannelsen og det derfor ikke er sikker, at jeg kommer ind.
Men det hele viste sig at være super godt og meget motiverende for at komme i gang med noget. Jeg fik øjnene op for et grundforløb der hedder "Design og portfolio" Det er et grundforløb der varer 22 uger, starter 15. oktober og er relevant for min kommende uddannelse.
Da min plan nu var realistisk for en periode, blev jeg udskrevet fra uddannelsesklubben!

Nu skal jeg igang med fotografien, så jeg kan få lavet mig en super portfolio til når jeg skal søge mit næste studie til marts.

God sommerdag til jer (;





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...