fredag den 25. februar 2011

KONKURRENCE

Vind woman i 3 måneder

Du har nu mulighed for at vinde woman i 3 måneder, det eneste du skal gøre er, at skrive hvilket af mine indlæg du bedst kan lide og skrive din mail så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du skulle være den heldige vinder. Konkurrencen slutter d. 18 Marts kl 24.00 og vinderen bliver trukket d. 19 marts.

Held og lykke :) he he ..

16 kommentarer:

Bethina sagde ...

Et af mine favorit indlæg er dit billedspam fra new york city - det gjorde mig heeeelt vildt misundelig :D

// bethinajohst"a"hotmail.com

Anonym sagde ...

Jeg kan klart bedst lide dit dagens fra tirsdag den 5. oktober 2010.. Billedet er ikke specielt godt, da man ikke kan se dit ansigt, men GOD DAMN hvor er dit outfit fetch! I just love it :-) desuden vækker det gode minder fra den dag jeg legede "top model", og det var jo fabulous.

/smlka_@hotmail.com

Ida sagde ...

Helt klart indlægget fra i går ;) det viser hvordan pigerne i 3.u endnu engang har haft en fantastisk aften, med højt humør og alkohol i kroppen! Derudover burde du overveje at style dig selv som pink lady lidt oftere - du ser jo knald godt ud! :P

Anonym sagde ...

Jeg synes godt nok at det har været svært at vælge imellem de mange blogindlæg.
Jeg har dog valgt "Dagens med fletning og nye øreringe", fordi man kan se, hvor smuk du er og så for din kreativitet (fletningen) og så er dit tøj altid fedt og god stil. :) + top nice

Frk Seistrup sagde ...

Anonym der synes bedst om; "dagens med fletning og nye øreringe" du har glemt at skrive din mail så jeg kan ikke identifisere eller få fat på dig hvis du vinder ;-)

Caro sagde ...

Jeg kan bedst lide dit indlæg "dagens med fletning og nye øreringe", da du ser super godt ud på billederne :) smækker lækker! og så er den fletning bare for nice, ville gerne kunne lave sådan en :)Det må du lære en dag!

Smukke_kaster@hotmail.com

p.s. jeg kunne virkelig også godt lide dit indlæg med maltesers-muffin, og nøj hvor smagte de godt:)

frk Hanson sagde ...

Jeg har svært ved at vælge, men New York City - billedspam &
This is my home er favoritterne :)

Og må give Kaster ret, indbydende kager! :)

Hanson_pii@hotmail.com
frkhanson.blogspot.com

Julie sagde ...

Jeg må sige at dit indlæg med pellikanen er mit abselutte ynglings!! Det viser at vi alle kan have gode og dårlige dage.. og det er et meget personligt indlæg! ligesom resten af bloggen. :) Love it!

Camilla kleis sagde ...

Jeg kan godt lide alle de indlæg med mad.. man blir så dejlig lækker sulten når de lækre billeder med mad kommer :D mmmm

camilla_kleis@msn.com

Natascha Maja sagde ...

Som det kageglade menneske, jeg er, bliver jeg nødt til at sige dit 'Maltesers-muffins' indlæg! ;)

Anonym sagde ...

Clara Clara Clara - det er jo altalt for svært! Mange af dine indlæg er skide gode og spændende ! - men , jeg må hoppe med på Hanson's svar, og sige This is my home. Det er så fedt og med god inspiration! - nanalolk@hotmail.com

Michelle sagde ...

Jeg synes helt klart "Pink Ladies" er et virkelig godt bud, fordi jeres outfit er så mega gennemført. Og fordi du ser knaldgodt ud som Marty ;)

sothisseason@gmail.com
http://so-this-season.blogspot.com/

Olivia Myrthue sagde ...

Nu har jeg ikke lige haft mulighed for at følge dig så længe, men den der umiddelbart fangede min opmærksomhed mest var "dagens med fletning og nye øreringe".

Fletningen ser så flot ud, og det gav mig inspiration til at afprøve den selv. Og det er virkelig en af de ting jeg ser som en stor fordel ved bloggens verden. Man får nye ideer og udtryk, til at afprøve selv :)

Olivia Myrthue sagde ...

^^^ Og så er min mail omyrthue@gmail.com :)

denlyserodeelefant.blogspot.com

Janni sagde ...

Mit ynglings indlæg er - noget så tarveligt som - "frisør" fra december... Jeg ved godt du arbejdet hårdere og mere kreativt på nogle af de andre indlæg, men det var et af de første indlæg jeg læste og det bed ligesom fast. Især udtrykket "en udgroning på størrelse af Lolland" og mange af dine andre ordvendinger gør at FrkSeistrup er klasselæsning!
Jeg er i hvert fald fast - og glad - læser, også selvom du engang skulle få en udgroning på størrelse med Skandinavien.

Janniglargaard@hotmail.com

Frk Seistrup sagde ...

Årh Janni - bliver altså lige nødt til at kommentere det du skrev. Hvor var det bare sødt og humorisktisk. Blev helt glad og hooked på at komme virkelig igang med bloggingen igen! :) Mange tak for at give mig en meget varm og glad følelse.

/FrkSeistrup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...