lørdag den 7. april 2012

Ocean park med mor og Emil


Onsdag tog vi til Ocean park. Dette gjorde vi mest fordi, at den cable car der kører op til Buddhaen var lukket, så vi måtte finde et alternativ. Heldigvis et ret godt alternativ.



Mor og Emil foran den meget populære cable car. Køen var langt fra lige så slem som sidst jeg var der, men alligevel 25 minutters kø. Vi overvejede meget hjemmefra om det kunne betale sig at tage derind. Onsdag var nemlig fridag for rigtig mange kinesere, så der ville være mulighed for, at alle var rejst, eller at alle havde fået samme ide som os om at tage i Ocean park. Der var mange mennesker, det må vi nok indrømme, og det blev kun til en enkelt karrusel.


Det er ikke helt let at se, men bag Emil, oppe på en lille træforhøjning ligger der den sødeste panda. Det var noget af en oplevelse at se pandaer i virkeligheden.



Der var også disse alt for søde brune pandaer. Mor og jeg var helt solgt!


Er den seriøst ikke for nuttet?



Udenfor pandaområdet stod der en pæl man kunne skrive på. Den var egentlig ment til, at man skulle skrive lykønskninger - meeeeeen... når nu vi ikke var de eneste var det vel ok at lave lidt spas :)


Når nu at odderne ikke gad komme ud så vi kunne se dem, så må man jo finde et alternativ :)



Der var mange sjove fisk i ocean park :)



Endelig blev det vores tur til at køre med cable car - Emil var iiiiikke helt stolt!


Trods vejret ikke var helt så solrigt, var udsigten smuk og uforglemmelig.





Vi afsluttede vores Ocean park tur med at smage på koreansk blæksprutte. Alle i parken gik rundt og gumlede på blæksprutten, så dette måtte smages! Både Emil og mor synes at det smagte udemærket, men her i min øresnegl får jeg at vide, at Emil hellere ville foretrække en mars bar.

Turen var suveræn og vi er glade for at vi tog afsted trods skrækken om en forlystelsespark fyldt op med kinøjsere.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...