torsdag den 5. april 2012










Tirsdag stod på heldagstur til "The big Buddha". Turen var laaaang! først bus, derefter metro med 3 skift for derefter at tage endnu en bus. Efter ca 2 timers kørsel kom vi endelig op til den kæmpe buddha. Den var meget imponerende og det helt store spørgsmål blandt os 3 var; "Hvordan fanden fik de den derop?"
Oppe ved buddhaen var der en super lækker vegetarrestaurant. Her kunne man vælge mellem normal eller luxus menu. Vi valgte "luxusen" og den så ud som billedet for oven. Dertil fik vi løg suppe, som Emil var helt vild med!

Efterfølgende tog vi ind til TST igen, her skulle mor hente sin nye kjole og Emil skulle prøve de lapper, som  imorgen kan hentes som et fint jakkesæt!

Før aftensmaden fik mor og jeg en ide om, at vi skulle have lavet negle. Altså, vi skulle have lagt neglelak - 1,5 time! Vi havde ikke lige indregnet i vores plan, at vi skulle have lagt neglelak der tog 1,5 time!
Da endelig vores neglelak var "tør" (ja det var den så ikke helt alligevel!!!!!), tog vi hen på Sushi One og fik den måske bedste sushi til dato! Hold ferie for en lækker omgang!

Dagen optur var nu nok den mango Sago vi købte hos en gadehandler - alt for lækker!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...