onsdag den 21. marts 2012

Shanghai part 1 - Værelset + Heidi restaurant!










Søndag dragede vi alle 5 mod Shanghai. Turen gik fint og tog ca 2,5 time. I lufthavnen blev vi hentet af en chauffør, som kørte os ind til hotellet - Le Meridien. Simon og jeg blev sendt op på 31. etage og Henriette, Jacob og Jens på 30.
Vi havde ca 1 time inden vi skulle ned og mødes med H og J igen - dette var lige tids nok til at blive imponeret over det overdådige værelse vi havde fået stillet til rådighed. Udsigt udover byen, stort badekar med glas ud mod udsigten og 2 store dejlige senge. Værelset var langt over de standarter Simon og jeg har prøvet før og vi slugte oplevelsen råt!

Ved 5 tiden mødtes vi igen med Henriette og Jacob som ville vise over til et område kaldet "Xintiandi" som betyder "ny himmel på jord".
Området var meget hyggeligt og fyldt med små søde restauranter. Simon og jeg valgte et sted der hed "paulauner". Hvad vi først fandt ud af da vi kom ind var, at restauranten var en slags "Shanghai møder Tyskland"
Først bestilte vi to gange gullasch suppe og derefter fik jeg en bøf med stegte løg og en eller anden underlig form for dej og Simon fik wienersnitsel med kartoffelsalat.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...