søndag den 1. april 2012

1. dag med Emil og mor
















Må til at starte med for 117. gang beklage kvaliteten af billederne!!!!

Fredag aften ankom min bror Emil og min mor. Vi lagde ud med lidt hjemmelavet mad og derefter røg vi hurtigt til køjs.
Lørdag stod den på tur til Shenzhen. Jeg har erfaret, at kvaliteten der er bedre, så vores shopping kunne lige så godt starte der. Vi gik alle 3 shop amok. Indkøbene på sidste billede er alle fra 1. dags shopping.
I Shenzhen besøgte vi den samme fantastiske hotel restaurant med det kæmpe kage bord, som jeg gjorde da jeg var der med de søde danske piger.
Emil startede ud med ikke at være så vild med den enorme portion opmærksomhed man for som hvid, men efter et par timer med intens shopping, blev han modig, og turde selv give sig i kast med de forskellige kinesere.
Jeg selv er blevet noget af en haj til det med at forhandle hvis jeg selv skal sige det. Jeg er hardcore og mange af kineserene synes, at jeg var pænt irriterende.

Ved 6-tiden drog til tilbage til HK, her læssede vi vores ting af i hytten og tog ned til Sai Kung by. Her fik vi lækker seafood. Især kammuslingerne, hummeren og blæksprutterne var rigtig gode!

Lige nu er vi på vej i seng. Vi har haft en lang dag med massere af oplevelser. Mor og jeg tog en hurtig og impulsiv beslutning i dag - dette kan i høre meget mere om imorgen :)

- Godnat! :)

2 kommentarer:

Simon sagde ...

Hvor ser det lækkert, og hyggeligt ud :)
Hvad er det for en fisk i fik serveret ? :)

Frk Seistrup sagde ...

Det var super hyggeligt.
Ved desværre ikke hvilken fisk det var :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...