tirsdag den 30. november 2010

"Dagens"




Har lige gjort mig klar til en tur på restaurant. Min kæreste og jeg har været sammen i 2 år i dag, så vi tager ud og hygger lidt sammen. Planen var egentlig, at vi skulle spise på Reef n'
Beef, et sted hvor man fx kan få krokodille kød ;) Men pga mangel på penge ender vi nok på Jensens Bøfhus. hæhæ..

På billederne har jeg min nye top på som er fra selected, øreringe fra Gina Tricot, min kærestes cardigan og en sløjfe fra Monki.
Prøvede lige noget nyt med håret, synes egentlig at det blev ret godt? :)

Great Neglelak?

Jeg har i langt tid prøvet en masse forskellige slags neglelak, både de helt billige og de helt dyre. Men jeg har endnu ikke fundet en som jeg synes er specielt god.



Denne sag er fra INK by Dennis Knudsen, og jeg har absolut ingen erfaring med denne, men har over vejet at prøve. Hans produkter skulle være rigtig gode, så måske er jeg heldig. Nogen der har erfaring med denne?



Denne her flotte brune er fra MAC. Jeg er selv den glade ejer af denne, og den er en af de bedste jeg har haft. Men synes alligevel den skaller lidt for hurtigt af :(
 
Disse er fra Fly London, jeg har lige fået sådan en i fødselsdagsgave, og farven er VIRKELIG flot. Men men men, dagen efter jeg havde taget den på, kunne jeg pille neglelakken af i store flager :( ! øv (billedet her er nappet fra http://www.stellaallice.dk/

mandag den 29. november 2010

Kiks

Bluse: Gina Tricot, Halstørklæde: HogM, Øreringe købt på Trendsales

- Ja ja, kønt er billedet ikke. Havde egentlig tænkt, at jeg ville ud i sneen og få søde S til at tage nogle lidt mere livlige billeder. Men tiden gik fra mig, og nu sidder jeg hos svigermor og spiser æbleskiver og drikker den bedst the i verden: Cool Mint fra Tante Te.
Lånte lige lynhurtigt badeværelset og fik taget et par dårlige billeder af mig selv. Men okay, det er sgu også svært at tage et godt billede af sig selv i et spejl, right? Måske overtaler jeg S til lige at tage et par billeder inden vi tager hjem.

søndag den 28. november 2010

Billedspam




Kjolerne er enten fra Nelly.com eller Asos.com

Nu er der ikke længe til nytår, og selvom jeg endnu ikke helt har styr på hvad jeg skal, så vil jeg gerne have styr på mit outfit :-) he he. (Elsker anledninger til nyt tøj)
Gik kun ind på to hjemmesider for at kigge, men det var vidst mere end rigeligt som i kan se. Har forelsket mig i hver og en af disse skønheder. Priserne til dem alle sammen er helt perfekte, men hvilken skal jeg dog vælge? DILEMMA! 

lørdag den 27. november 2010

LASH ACCELERATOR

Ja, som billedet siger så skulle denne mascara være noget af et vidundermiddel. Lidt for godt til at være sandt eller? Jeg ved godt, at man ikke skal stole på sådanne reklamer, men tænk nu hvis det faktisk er et vidundermiddel? Mon man skulle give produktet et forsøg? Nogle der har erfaringer med dette (mulige) vidundermiddel?

Super Skønne Støvler

Jeg er HELT forelsket i disse støvler fra Dico. Har været inde og prøve dem, og jeg fik dem også til, at lægge dem til side til mig. Men 1500 kr for en nyflyttet pige på SU er NO GO! Havde dog håbet på, at enten min søde mor eller søde kæreste ville give en julegave på forskud eller noget i den dur, men ingen af dem hoppede på den ide. :-( desuden synes min kæreste at de er møg grimme, så han synes bestemt ikke at de skal være en julegave fra mig til mig. Men åh den kærlighed til sko! he he ..


Dagens helte i brun sovs og kartofler :-)


Dagen igår stod i madlavningens tegn.
Som tidligere fortalt havde jeg til banko i onsdags vundet en flæskesteg og den skulle kokkereres igår. CJ og jeg gik i krig i køkkenet og det gik egentlig OK. Lidt brændte svær og udkogte kartofler, meeen sovsen? Mums. Lige som jeg kan lide den. Var nu ret tilfreds med resultatet, men det bliver nok aldrig mig der får ansvaret for julemaden.

fredag den 26. november 2010

Dagens i Gina tøj


Den sorte bluse og bukserne fra Gina Tricot som jeg købte igår


UGLER! Der er ugler alle vegne, i alle butikker i alle mærker. AND I LOVE IT!

TILBAGETRÆKNING


Jeg MÅTTE tage i Gina Tricot igår alligevel. Var blevet lidt negativ over de først åbnede kl 12, når nu jeg sad der kl 10. Men men men, ville da ikke gå glip af noget alligevel.
Endte med at købe, 2 bluser, et par jeans ( <3 ) og et sæt øreringe. Var ikke just imponeret over deres udvalg, men deres priser er ikke til at kimse af .. hæhæ..

torsdag den 25. november 2010

Når mor redder dagen


The, makronbolle, tæppe og tid til at læse mine yndlingsblogs.
I LOVE YOU MOR!

Fail


SR, CK og jeg tog ud til Fields, for at være de første til grand opning af den nye Gina Tricot.
FAIL. Vi var der kl 10 hvor ALLE andre butikker åbnede. Men nej, ikke lige Gina Tricot.
Tilbage til skolen!

onsdag den 24. november 2010

Bedstemors banko


Min kæreste siger, at banko er for gamle kællinger. Men hey, så er jeg en gammel kælling der lige har vundet en flæskesteg med tilhørende rødkål og vin. Okay, vinen er ikke den vin jeg vandt, for den byttede jeg væk til at fint armbånd.
Bounty'en var en sidegevinst som min borddame vand til mig :D
-Jeg laver flæskesteg med brun sovs og kartofler, joiner i? (;

Yay, et dagens :)

Bluse; monki Halskæde; Loftet Ur; Seiko- morfars Strømper; købt af mor i London


Dette er den omtalte nye halskæde som jeg simpelthen er så glad for. Har endda navngivet ham Hedvig pga jeg glæder mig SÅ meget til at se den nye Harry Potter.
Har fået halskæden af mine søde piger SR og CK ;) 

tirsdag den 23. november 2010

Jeg er dygtig !

Okay, ved godt at det ikke ligefrem ligner en kage der er lavet hos bageren, men hey, hvis i havde set den jeg lavede til min søde kæreste igår, så er der altså sket store forbedringer!
Lavede også vellykket and med brun sovs og kartofler, dog var det svigermor der lavede sovsen, meeen man skal jo lige lære det :)

I love Internettet

Længe leve internettet og endnu mere længe leve SR som igår var så sød at låne mig sit internet stik. Så nu er der net derhjemme, og jeg kan gå i krig med at få blogget.

I aften skal der kokkereres, jeg skal lave and med brun sovs og kartofler. Ved ikke hvorfor jeg hele tiden hopper ud i, at lave sovs, for det kan jeg ikke finde ud af :( godt svigermor kommer og hjælper. S har fødselsdag idag, så jeg skal også bage kage. Jeg prøvede også at lave en fin kage igår, men den blev så grimt pyntet at den vil jeg ingengang vise jer ..

Tilgengæld vil jeg vise jer denne her hotte sag. Mums, Gina Trícot i love you! Gina Tricot har grand opening på torsdag i fields, og jeg har allerede en date med SR og CK om en lille tur derind.

mandag den 22. november 2010

UPDATE

oplader til kamera fundet. fyldt 19. flyttet ind i ny lejlighed. holdt fødselsdagsbrunch. ny fed halskæde. snart srp. drikker for meget vin. får slet ikke trænet. savner fodbold. må stramme op i skolen. magter det ikke. stadig intet internet eller tvsignal i lejligheden. internet kommer snart. savner at blogge.

tirsdag den 2. november 2010

Boligting på ønskelisten?

OMG, jeg har fødselsdag på mandag næsten ALLE mine ønsker i år er ting til boligen. Jeg har alle år ønsket migtøj, smykker, elektronik osv, men jeg tror jeg har 5 personlige ting på listen i år. Jeg føler mig helt gammel. Det plejer at være mine forældre der ønsker sig gryder, potter og pander?



Men hey, jeg skal jo have alle de der ting til lejligheden, så hvorfor ikke købe tingene i sjove og skøre farver?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...